Belenen van goud en zilver

Belenen is een kredietvorm waarbij eigendommen van waarde als onderpand dienen. U kunt het zien als het verkopen van uw bezittingen met als voordeel dat u het recht houdt uw eigendommen terug te kopen.
Bij het goudbeleningskantoor kunt u spullen van goud en zilver belenen. Nadat de waarde van de goederen is vastgesteld zal er direct een geld transactie plaats vinden. U heeft dan direct contact geld tot u beschikking.

Wat kunt u belenen?

Wij nemen als goudbeleningskantoor allerlei soorten gouden en zilveren objecten aan die als onderpand voor uw belening dienen. Dit kan bijvoorbeeld een ring, oorbellen, een zilveren bestek of een muntenverzameling zijn.

Voordelen van belenen

Uw kostbaarheden verwisselen niet van eigenaar zoals bij verkoop. U leent uw eigendommen tijdelijk uit en na betaling van het beleend bedrag plus de rente zijn uw kostbaarheden weer in uw bezit. Het belenen van goud en zilver is dus een makkelijke manier om een lening te krijgen.

Het tweede voordeel wat u hebt met belenen is dat er geen kredietcheck wordt gedaan zoals bij de bank. De reden daarvoor is simpel. Uw eigendommen dienen als onderpand.
Het derde voordeel van belenen is dat u zelf naderhand kunt beslissen uw eigendommen terug te kopen. U belening beëindigen. U kunt ook beslissen uw eigendommen als nog te verkopen.

Tijdelijk geld nodig?

Heeft u dringend geld nodig dan is belenen van uw kostbaarheden bij goudbeleningskantoor een goede mogelijkheid om snel aan contant geld te komen. U bent van harte welkom bij een van onze 50 locaties in Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring een vertrouwd adres en altijd een kantoor in de buurt.

Wat kan Goudbeleningskantoor voor uw betekenen?

 
Inkoop van gouden sieraden en andere kostbaarheden

Verkoop van gouden munten, baren of verzamelingen

Beleggen in fysiek goud en zilver

Gratis taxatie van uw kostbaarheden

Veilen van kunst en antiek via Veilinghuis De Ruiter

Belenen van goud, zilveren en andere kostbaarheden in meer dan 70 locaties