Verkoop van goud en zilver

Goud of zilver kopen?

Heeft u altijd al gedacht om goud of zilver te kopen? Of heeft een andere redenen om in deze edelmetalen te investeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Bij het aankopen van zilver of goud kunt u op een snelle behandeling rekenen. Vaak kunnen wij uw bestelling  op korte termijn leveren dus geen lange levertijden. Dit is van belang omdat de koersen van zilver en goud schommelen is een snelle afhandeling noodzakelijk.

Waarom goud en zilver kopen?

Goud en zilver zijn edelmetalen die steeds schaarser worden. Door de toenemende vraag naar deze edelmetalen is de koers in de laatste jaren flink toegenomen. Steeds meer mensen begrijpen de ernst van de waarde vermindering van het spaargeld. Goud en zilver zijn een goed alternatief voor het gewone geld. Zie het dan ook meer als het zeker stellen van uw geld vanwege de toenemende kwakkelende financiële markten.

Vragen over goud en zilver?

Heeft u vragen over het aankopen van goud en zilver dan bent u van harte welkom bij een van onze 70 locaties in Nederland. Onze taxateurs zullen u onafhankelijk en gedegen advies geven. Het direct aankopen van goud en zilver behoord ook tot de mogelijkheden. U zit nergens aan vast en wellicht is dit het goede moment om u goed voor te laten lichten en tot koop over te gaan.

Wat kan Goudbeleningskantoor voor uw betekenen?

 
Inkoop van gouden sieraden en andere kostbaarheden

Verkoop van gouden munten, baren of verzamelingen

Beleggen in fysiek goud en zilver

Gratis taxatie van uw kostbaarheden

Veilen van kunst en antiek via Veilinghuis De Ruiter

Belenen van goud, zilveren en andere kostbaarheden in meer dan 70 locaties